Szalonunkban Ön igénybe veheti a Bioptron fény- és színterápiát. Munkatársaink segítségével széles körben részesülhet a terápia megelőző, javító és gyógyító hatásaiban, amelyeknek a főbb vonásait az alábbiakban ismertetjük.

Biostimulativ hatás

A Bioptron fénynek biológiai serkentő hatása van.

A bőrre alkalmazva serkenti a fényérzékeny intra-celluláris szerkezeteket és molekulákat. Ez sejten belüli láncreakciókat és úgynevezett másodlagos válaszokat indít el, amelyek nem a kezelt bőrfelületre korlátozódnak, hanem kihatnak az egész szervezetre.
A Bioptron fényterápia serkenti és megváltoztatja a testben zajló regeneráló és helyreállító folyamatokat, valamint a test védelmi rendszerében zajló folyamatokat is.
A Bioptron fényterápia természetes módon erősíti a szervezet regeneratív képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját gyógyulási adottságait.
A kifejlesztését követő 15 évben a Bioptron fény sokoldalú alkalmazása a terápiás kezelés különböző területein vált ismertté.
A Bioptron fényterápia használata a sebgyógyításban
A Bioptron Fényterápiát monoterápiaként és/vagy kiegészítő kezelésként egyaránt használhatjuk a sebgyógyításra az alábbi javallatok esetében:

• Trauma utáni sebek (sérülések)
• Égési sérülések
• Műtét utáni sebek
• Lábszárfekélyek
• Decubitus (felfekvések)

A sebgyógyítási kezelés megkezdése előtt javasoljuk Önnek, hogy konzultáljon a kezelőorvosával, hogy ez a kezelés megfelelő-e az Ön számára.