Masszázs, gyógymasszázs (gyógyító masszázs), frissítő masszázs, szépítő masszázs, sport masszázs, relaxációs masszázs, hidratáló masszázs … Sok megnevezést használunk a masszázs folyamatára, annak különböző változatait takarva velük.Szalonunkban többféle masszázs kezelésben részesülhet igényének megfelelően.

Gyógyító vagy sport masszázst, relaxációs vagy frissítő masszázst, illetőleg talpmasszázst kínálunk az Ön felfrissülésére.
Rohanó életmódunk, a növekvő stressz, az egyre jobban jellemző bizonytalanság, a mozgásszegény életmód, a helytelen testtartás, sok esetben az egyoldalú fizikai megterhelés, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy izmaink aszimmetrikussá-túlfeszítetté váljanak.
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer, a betegségek megelőzésére és gyógyítására, az egészség megőrzésére.
A masszázsterápia során alapvető a vérkeringés fokozása, melynek hatására felgyorsul a különféle lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége.
Megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások, fokozódik a nyirokkeringés, változik az anyagcsere, a testhőmérséklet, a légzés, fokozódik a vizelet kiválasztás, ezáltal a méregtelenítés.
Masszázs után növekszik az izomzat teljesítőképessége, az elvégzett izommunka gyorsabbá és kitartóbbá válik.

Jade köves masszázs