Fotó: Arold Péter

Az alkalmazott kifinomult technológiának és a hatóanyagoknak köszönhetően még látványosabb eredményeket érhetünk el a bőrfiatalításban.A készülék segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe..be a speciális hatóanyagokat és tiszta oxigént.

Az Oxygén kezelés hatására a sejtek regenerálódnak, a bőrszerkezet újjáépül.
Kiváló feszesítő hatású!

Sothys kezelések
A mediterrán francia (Brive) vidéken van a Sothys kutató és fejlesztő laboratóriuma, ahol történik a kozmetikai szempontból hasznos növényi hatóanyagok előállítása.
A programkezelések célja a bőrtípustól független speciális bőrproblémák mélyreható ápolása. A kezelésekhez tudományosan kifejlesztett, ám kizárólag természetes hatóanyagok és szérumokat használunk.
A klasszikus kezelések célja minél tovább megőrizni bőrünk természetes fiatalságát, szépségét és egészségét. A vendég egyéni igényei és saját bőrtípusa szerint kialakított klasszikus Sothys arckezelés tisztítást, peelinget, bőrtípusnak megfelelő szérumos és hatóanyagos masszázst, valamint szépítő pakolást tartalmaz. A különféle bőrtípusok szerint 5 féle klasszikus arckezelés létezik:

• Élénkítő kezelés
• Feszesítő
• Mattító kezelés
• Tápláló kezelés
• Nyugtató kezelés

A kozmetikai kezeléseket otthoni bőrápolással tökéletesíthetjük, melyhez a Sothys lakossági termékek széles választéka áll a vendégek rendelkezésére.
Az eredmény: bársonyos, puha és egészséges bőr!
Próbálja ki nem fog csalódni!
Phytomer kezelések
A Phytomer biztonságos és egészséges termékskálát kínál Önnek, mely tartalmazza a Tenger szellemiségét és értékeit.
A Tenger a leggazdagabb forrás testünk számára, tartalmazza mindazokat a nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat, cukrokat, stb..,melyek elengedhetetlenek az élethez, a szépséghez, a jó közérzethez.
Az ösztöneink állandóan afelé hajtanak bennünket, hogy újra felfedezzük a tengert, hiszen mi is, mint valamennyi élőlény, onnan származunk.
Laboratóriumi vizsgálataink bebizonyították, hogy működésbeli és életmódbeli hasonlóságok figyelhetők meg az algák és az emberi bőr között: ez a természetes Tengeri Biomimesis.
Ez az egyedülálló tapasztalat teszi lehetővé a Pytomer számára, hogy széles termékskálán kínálja az Ön számára bőrbarát termékeit, melyek segítségével újra felfedezheti a természetesség érzését és egy új, természetesebb, igazibb szépséget.
A tengervízből kinyert, 100%-ban természetes hatóanyagú termékeivel a Phytomer arra csábítja Önt, hogy fedezze fel termékeit, és kezeléseit!

Különböző kezeléseinkkel várjuk önöket:

• Feszesítő kezelés
• Hidratáló kezelés
• Nyugtató kezelés
• Tisztító kezelés
• Speciális Szem kezelés

Az eredmény gyönyörű bőr!

Mikrodermabrázió (mélyhámlasztás)

A mikrodermabrázió a megfiatalítás lehetőségét nyújtja bőrünknek, egy manuális hámlasztó, fiatalító eljárás. A kezelés valamennyi bőrtípusnál alkalmazható, nem kellemetlen, nem fájdalmas, s az eredmény azonnal látható. A kezelés során speciális alumínium-oxid kristályokkal távolítjuk el a felső elhalt hámréteget, melynek következtében a bőr megújul.

A hámlasztás után a bőr hihetetlenül átjárhatóvá válik, azáltal, hogy a száraz, felső hámrétegét lecsiszoljuk. Ezután a felvitt hatóanyagok eddig nem ismert mélységbe szívódnak fel.
A mikrodermabrázió segítségével hatékonyan tudunk halványítani pl: pigmentfoltot, keloidot, szarkalábat.

A mikrodermabrázió már 1 alkalommal is látható és hihetetlenül bársonyos bőrt eredményez.
A hatást fokozhatjuk, ha kúraszerűen végzünk hetente 1 kezelést 5-6 alkalommal. A kezelés után hidratálunk, feszesítünk, vagy halványítunk.

A mikrodermabrázió kozmetikai kezelésekkel látványosan megfiatalítható a bőr, csökkenthetők a bőrhibák, pigmentfoltok!

A kozmetikában egyéb kozmetikai szolgáltatások is igénybe vehetők.

Gyantázás, szempillafestés, szemöldökszedés, festés, szőkítés