Blog

Dér Heni kiállt az elhízott nőket kritizáló Schobert Norbi mellett

Elképesztő indulatokat gerjesztett Schobert Norbi vasárnapi Facebook-videója, melyben arról értekezett, hogy sok házasság az elhízás miatt megy tönkre; a nőknek szülés után le kell adniuk a felszedett kilókat, mert a párjuk nem fogja kívánni.

A fitneszguru kijelentésére reagálva Tóth Gabi élő adásban mutatta meg szülés utáni hasát, hozzátéve, a férje még mindig imádja. Párja, a séf Krausz Gábor „hímsoviniszta, nárcisztikus faszkalapozva” küldte el melegebb éghajlatra Norbit, de nem csak ők, hanem gyakorlatilag a teljes celeb- és nemceleb-világ egymást túllicitálva háborog ezekben a napokban.

Dér Heni azonban védelmébe vette az életmód-tanácsadót, mondván, sok mindenben igazat kell adnia neki. Szerinte sok olyan ember is magára vette Norbi kijelentéseit, akinek nem kellett volna. Úgy látja, a fitneszpápa nem a most szült nőket ostorozta, hanem, akik évek óta több tíz kiló felesleggel élnek, közben pedig elégedetlenek magukkal, de nem tesznek ellene semmit, megjegyezve, ez a férfiakra is vonatkozik.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek: 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban! 2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak.. 3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!! 4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!! 5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!! 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!! 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!! 8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!! 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!! 10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! 11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!! 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!! Peace and love❤️🤗

A post shared by Dér Heni (@heni_der_official) on

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .